09 januar 2017

Coperio tilbyr Mental Styrketrening via CheckWare

Coperia og RAW Trening AS har gått sammen om å utvikle et digitalt program for mental styrketrening. Programmet er tilgjengelig for både privatpersoner og bedrifter, og CheckWare er stolt leverandør av programvaren.

Coperio er et tverrfaglig helseforetak som også jobber med utvikling av digitale produkter, mens RAW Trening jobber med både mental og fysisk trening. Det nettbaserte programmet for mental styrketrening er for alle som ønsker å lære å utvikle egne mentale ferdigheter.

-Programmet er for de som ønsker å bruke sin mentale kapasitet bedre, sier professor i klinisk psykologi Tore Stiles. Tore er grunnlegger av Coperio og brenner for å utvikle digitale produkter som er med på å bidra til at mennesker i større grad vil være i stand til å trene opp sine mentale evner selv. Mental Styrketrening er en del av denne satsingen hos Coperio.

I programmet møter man mental trener Cecilie Ystenes ved RAW Trening. I programmet deler hun vitenskapelig dokumenterte teknikker og øvelser innen mental trening.

– Jeg hadde et stort ønske om å utvikle et nettbasert program som alle kan bruke og ha tilgang til. På denne måten håper jeg terskelen blir lavere for å sette mental trening i system og trene i sitt eget tempo, sier Cecilie Ystenes.


Les mer om programmet hos Coperio.

For mer informasjon hva CheckWare kan bidra med for deg og din bedrift, ta kontakt med oss.

Oppdatert