Løsningsarkitekt

Sted: Trondheim

Ønsker du å jobbe med løsningsutvikling i et av de mest spennende eHelse-selskapene i Norge? Ønsker du å bidra til at helsesektoren kan gi mer helse for pengene og at pasienter får en bedre helse ved å delta digitalt i sin egen behandling?

CheckWare er markedsledende på programvare-løsninger for digital pasientmedvirkning og vi er sterk vekst. Våre produkter gjør at sykehus, private klinikker og kommuner i et internasjonalt marked kan tilby digitale kartlegginger, nettbaserte egenmestringsprogrammer og digital avstandsoppfølging til pasientene. Pasientene blir mer involvert i egen behandling og tar mer aktiv del og ansvar for egen helse. Våre kunder oppnår enklere og mer effektiv innsamling og oppfølging av klinisk informasjon.

Vi søker deg som ønsker å utvikle god kunnskap om kundenes behov og våre løsninger, og har evnen til å oversette kundeinnsikt til konkrete produkter.

Du vil få en svært viktig rolle i programvareutviklingen i CheckWare, og vi søker deg som deler våre verdier: Vi er forpliktet til våre kunder, vi leverer kvalitet, vi er pålitelige og vi er innovatører.

Hva skal du gjøre?

  • Utarbeide konsepter, spesifikasjoner og løsningsforslag i samarbeid med kunder, partnere og kollegaer
  • Omsette konsepter til kravspesifikasjoner
  • Forvalte funksjonell og teknisk kravspesifikasjon
  • Fungere som bindeledd mellom utviklingsavdelingen og resten av organisasjonen når det gjelder utnyttelse av funksjonalitet
  • Bidra inn mot salg på anbud

Du bør:

  • Ha høyere utdanning innen IT
  • Være dyktig på virksomhetsarkitektur og løsningsarkitektur
  • Ha bakgrunn fra utvikling og forståelse for teknisk arkitektur
  • Ha erfaring fra tilsvarende arbeid, gjerne innen helsesektoren
  • Være velformulert skriftlig og muntlig, både norsk og engelsk

For å lykkes med målsetningen om å bli en betydelig internasjonal aktør innen digital pasientmedvirkning, er vi avhengig av pålitelige og innovative mennesker som deler vår ambisjon. Det vil kreve hardt arbeid og fleksibilitet, både av oss som organisasjon og deg som en viktig brikke i å skape kundetilfredshet. Resultatet av vår felles innsats blir et nytt kapittel i norsk teknologihistorie. Dette både forplikter og motiverer. 

Arbeidssted er Trondheim. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med CTO, Stig Husby på tlf. 97708288.

Send din søknad snarest til jobb@checkware.com. Legg ved din CV, fortell oss hvorfor du ønsker denne utfordringen og hvorfor du er rett person til denne jobben. 
Merk søknaden «Løsningsarkitekt». Søknader behandles fortløpende. Vi gleder oss til å høre fra deg!