award

CheckWare Konferansen - kurs

 

Kurs 1: Utvikle nye digitale helsetjenester – Inspirasjonsdag, 0900-1530

 OldMan_Table
For deg som ønsker kunnskap om hvordan du kan benytte CheckWare som en digital plattform for å tilby digitale helsetjenester.

Vår mest erfarne produktstrateg, utviklingsdirektør Stig Husby, tar deg gjennom trender i utviklingen av digitale helsetjenester og hvordan disse spiller sammen med CheckWare.

Gjennom konkrete eksempler får du innsikt i hvordan du kan navigere i jungelen av kartlegginger, medisinsk måleutstyr, aktivitetsmålere, helseapper, kunstig intelligens, big data, gamification, chat, video, multimedia og beslutningsstøtte – blant annet.

Vi ufarliggjør overgangen til digitale helsetjenester ved å gi deg smakebiter av praktisk tilnærming. Vi viser eksempler på tjenester hvor pasientene deltar mer aktivt og følger med på egen helse, samtidig som helsepersonell ivaretar pasienten på en trygg, god og effektiv måte.

Så langt har over 230 000 pasienter benyttet CheckWare, og antallet øker raskt. 8. mai får du ideer og inspirasjon til å etablere og tilby digitale helsetjenester til dine pasientgrupper. Våre eksempler er fortrinnsvis fra digitale kartlegginger, medisinsk avstandsoppfølging og nettbaserte behandlingsprogrammer.
Lunsj er inkludert.

Kurs 2: Dataeksport, 0900-1530
For deg som har ansvar for dataeksport fra CheckWare enten det skal rapporteres internt eller til eksterne kvalitetsregistre, eller du skal lage datagrunnlag og rapporter for forskning.
- få innsikt i hvordan du kan merke data for å mest mulig verdi ut av systemet.
- få forståelse for hva som er mulig å hente ut i CheckWare
- lær å utføre eksport av systemdata og tips om hvordan du kan bruke data
- lær å lage egne eksportmaler
Lunsj er inkludert.